Commercieel recht

Distributieovereenkomsten

Distributeurs en leveranciers ontzorgt LAWTREE Advocaten met overeenkomsten die ondere andere de leveringsvoorwaarden en -verplichtingen, kwaliteitsvereisten en regels rond merkgebruik verduidelijken.Verder stemmen we afspraken rond bijvoorbeeld exclusiviteit, afzetgebieden, afnameplicht en garanties contractueel op elkaar af.

Wij begeleiden u vanaf het precontractuele proces, onderhandelen intentieverklaringen, staan u bij met due diligence-onderzoeken en redigeren of schrijven de uiteindelijke overeenkomst.

Experten ter zake

Niels Van den Heuvel is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen vennootschapsrecht en commercieel recht.

Nicolas Wesling is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen technologie & design en commercieel recht.

Alexander Roosen is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen vennootschapsrecht en arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Lowie Dekrem is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen vennootschapsrecht en commercieel recht.

Lotte Geerts is advocaat bij Lawtree Advocaten en is actief binnen de departementen technologie & design en commercieel recht.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen vennootschaps- en commercieel recht.

Cato Van der Wee is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen vennootschapsrecht en commercieel recht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij Lawtree Advocaten en is actief binnen de departementen vennootschapsrecht, commercieel recht en technologie en design.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?